Receta Gatimi
Pages
(Move to ...)
Home
▼
Monday, January 30, 2012
Shkopinj me proshutë krudo
›
Perberesit per rreth 12 shkopinj * 250gr miell 00 * 200ml qumesht * 50gr ullinj te zinj te prere ne copa te vogla * 6 feta proshute krudo * ...
Tortijas të mbushura me perime
›
Tortijasjane nje pjate tipike e kuzhines meksikane te cilat e kane marre emrin nga fjala spanjolle “torta”, qe supozon se kane formen e rr...
Tortë e njelmët me mish pule
›
Përbërësit: 250 g brumë, 250 g mish të bardhë pule, 2 speca të verdhë, 2 karota, 1 kokë qepë, vaj, kripë. Përgatitja: Mishin e bardhë e nda...
Pite Greke (Per Sufllaqe)
›
Sufllaqetjane nje ushqim i shpejt shume i perhapur dhe i preferuar ne vendin tone, gje qe verteton akoma edhe nje here shijet tona ballkanas...
Lazanje të mbështjella
›
Përgatitja: Qepën dhe hudhrën, domaten dhe kungullin t’i imtësoni sa më shumë. Në vaj t’i piqni pjesët e imtësuara. Më pas shtoni pip...
Receta bazë për krepa
›
Krepat jane nje gatim shume antik me origjine franceze . Ne ditet e sotme, pregatiten gjithashtu me pak perberes nga te cilet veze, miell...
Petulla Tigani (Pancakes)
›
Përbërësit: • 1-2/3 gota miell • 1/3 filxhan sheqer • 1-1/4 lugë çaji sodë buke • 2 të spërkatura kripë • 2 vezë • 1-2/3 gota dhallë •...
›
Home
View web version