Receta Gatimi

Pages

▼
Monday, January 30, 2012

Shkopinj me proshutë krudo

›
Perberesit per rreth 12 shkopinj * 250gr miell 00 * 200ml qumesht * 50gr ullinj te zinj te prere ne copa te vogla * 6 feta proshute krudo * ...

Tortijas të mbushura me perime

›
Tortijasjane nje pjate tipike  e kuzhines meksikane  te cilat e kane marre emrin nga fjala spanjolle “torta”, qe supozon se kane formen e rr...

Tortë e njelmët me mish pule

›
Përbërësit: 250 g brumë, 250 g mish të bardhë pule, 2 speca të verdhë, 2 karota, 1 kokë qepë, vaj, kripë. Përgatitja: Mishin e bardhë e nda...

Pite Greke (Per Sufllaqe)

›
Sufllaqetjane nje ushqim i shpejt shume i perhapur dhe i preferuar ne vendin tone, gje qe verteton akoma edhe nje here shijet tona ballkanas...

Lazanje të mbështjella

›
Përgatitja: Qepën dhe hudhrën, domaten dhe kungullin t’i imtësoni sa më shumë. Në vaj t’i piqni pjesët e imtësuara. Më pas shtoni pip...

Receta bazë për krepa

›
Krepat jane nje gatim shume antik  me origjine franceze .  Ne ditet e sotme, pregatiten gjithashtu me pak perberes nga te cilet  veze, miell...

Petulla Tigani (Pancakes)

›
Përbërësit: • 1-2/3 gota miell • 1/3 filxhan sheqer • 1-1/4 lugë çaji sodë buke • 2 të spërkatura kripë • 2 vezë • 1-2/3 gota dhallë •...
›
Home
View web version
Powered by Blogger.